Finast på jorden

Jag har suttit och fixat lie bilder medans Leia vila middag.
För några dagar sedan passade jag på att ha en liten fotostund med henne och här får ni ta del av resultatet.
 
 
 
 

London

Go´kväll mina damer och herrar.
Här sitter jag i en tyst lägenhet med datorn i knät och kattskrället vid fötterna. Leia sover sedan länge och Linus gav upp TV-spelet och testade lyckan i sovrummet istället. Mina två hjärtan. Ja, okej tre då. Fast jag gillar inte katten lika mycket.
 
Denna veckan har gått fort. Det kan bero på att jag i tisdags trodde att det var måndag.
Varför? Huuur kan man tro något sådant?
Jo, det kan jag berätta! Linus blev varslad från sitt arbete och har varit arbetslös sedan mitten av mars. Men hörrni! I måndags ringde hans arbetsledare och meddelade att han var välkommen tillbaka redan dagen efter - Tisdag! Så då började vi om igen - upp 30 minuter tidigare för att göra klart inte bara sig själv utn även den lilla damen. Och därför kändes tisdagen som en måndag.
 
Något annat kul som händer är att jag om exakt två veckor är i London. Ja, ni hörde rätt. Jag ska dit med jobb och kära kollegor. London, som sägs vara staden att shoppa i. Jag har försökt att spara så mycket som möjligt denna månaden och jag kan stolt meddela att jag förmodligen kommer ha lyckats spara ihop.. 500:-. YEY! Leia kanske får ett par strumpor. MEN - ett par strumpor från London är väl inte fy skam?