Long time no see

Nu tänkte jag sätta mig ner och uppdatera er. Jag ska bara springa på toa och sedan hämta ett glas cola.
 
Sådär ja, vad händer och sker i mitt liv då?
Inte sådär himla mycket, jag jobbar precis som alla andra och mycket mer hinns det inte med.
Jag har däremot börjat se på Breaking bad och är totalt beroende. Det blir några avsnitt varje kväll och jag har nog plöjt igenom alla säsonger inom 1 vecka. Jag har klarat alla tillgängliga banor på Candy crush och är därmed ganska uttråkad innan jag somnar, det var nämligen värdens bästa sömnmedel. Jag har hunnit få en släng magkatarr - det var länge sedan sist. Får gärna försvinna igen. Jag har kommit på tre önskningar inför jul - solsemester, extern hårddisk (typ den största som finns, det ska få plats många tusentals bilder. jag har redan över 5000 bilder och Leia är bara dryga året) och en ny laptop. Jag tror inte att jag får en enda.
 
 
Vad händer i Leia's liv då?
Nu vet jag inte riktigt var den senaste utvecklingsuppdateringen slutade men OJ vad hon växer och utvecklas.
Hon var sen med att få tänder, hon fick de första när hon var 11 månader. Nu har hon fem stycken, tre där nere och två där uppe. Hon förstår så otroligt mycket, det går liksom att kommunisera med henne. Ber vi henne att hämta sina skor och sin jacka så gör hon det. Ber vi henne att gå och sätta sig i soffan så gör hon det.
 
Hennes ordförråd utvecklas, det hon säger (som vi förstår) är: hej, mamma, pappa, katt(en), ko, bil, lampa, napp, sko(r), jacka, dricka, skål (och skålar med oss), pi (när hon hittar något skräp som är "äckligt"), ljus, öga, öra, slut. Jag har säkert glömt något. Ja, juste! Hon kan säga sitt namn också. Hon tror att alla bebisar på bild också heter Leia, eller Eja, som hon säger.
 
Hon säger även två och treordsmeningar: hej mamma, hej pappa, hejdå pappa, där är katten. Hon räknar dessutom till fyra, med viss hjälp dock. Hon har lärt sig innebörden av att "städa". 
 
Hon kan låta som följande: Hund, katt, häst, ko, får, bil.
 
Ja, ni ser ju - hon är helt fantastisk.

På önskelistan

Här inne har det varit dött ett tag. Om jag ska vara ärlig så har hela min tillvaro varit ganska död på senare. Det där med tröttheten har fått en helt ny innebörd för mig. Jag sitter i detta nu i soffan, TV:n är på i bakgrunden, Leia spelar på sin speldosa inne i sin säng. Nej, hon har inte somnat än, trots att hon bara vilat 30 minuter under dagen, man kan tycka att hon borde somna såfort huvudet nuddade kudden, men nej. Skönt att hon inte skriker dock! Grannen sitter och gapar på andra sidan väggen, det låter som att hon beklagar sig till sin väninna över att sonen inte vill bo hos henne lika mycket som hos sin pappa. Jag förstår frustrationen, men snälla nån - dämpa dig lite.
 
Vet ni?
Det är julafton om drygt 7 veckor. Hur galet?
Leia låter hälsa att hon önskar sig nya kläder. Hon visar gärna vilka, här kommer de.
 
 

 
Ja, som ni ser är allt från newbie. Dom har fan ta mig kommit med lite nyheter. Synd att dom gör det när min ekonomi är under isen. Fan.
 
 
Uppdatering: Båda byxorna, koftan och pyjamasen är paxade.